AcasăCulturăRecord de vânzări la Gaudeamus: Vizitatorii au plecat încărcați...

Record de vânzări la Gaudeamus: Vizitatorii au plecat încărcați de căni; cărțile, la mare căutare pentru cei cărora nu le-au picat bine micii

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Ediția din acest an a Târgului de carte Gaudeamus, organizat în pavilionul central al complexului Romexpo din Capitală, a înregistrat un record de vizitatori, dar și de vânzări.

Pasionații de lectură au plecat cu sacoșele pline de căni, tablouașe, cafea, ceaiuri, jucării și nu numai.

Ultimele volume au fost răsfoite de sute de curioși, care aveau nevoie să-și șteargă degetele pe hârtie de cea mai bună calitate, după ce au savurat delicioșii mititei și cârnați cu muștar, la cașcarabetele special amenajate în fața pavilionului central.

S-au vândut și cărți la ofertă, ce s-au dovedit extrem de utile pentru vizitatorii care au fost nevoiți să-și curețe parbrizele mașinilor de zăpadă, iarna luându-i prin surprindere, nefiind pregătiți cu raclete.

La târg au participat și foarte multe grupuri de elevi, care au achiziționat numeroase cărți, pentru a-și confecționa cornete și astfel să nu mai fie nevoiți să scuipe cojile de semințe pe jos, doamnele profesoare explicându-le că nu este civilizat.

În plus, cornetele din hârtie de carte sunt biodegradabile, astfel că elevii au învățat și cât de important este să fii prietenos cu mediul înconjurător.

Cele mai recente volume au fost la mare căutare și pentru cei cărora nu le-au picat bine mititeii.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare