AcasăActualitateLocalVaca de muls Roșia  Montană a mai dat muuuuuult...

Vaca de muls Roșia  Montană a mai dat muuuuuult de supt la bursă

Ilustrație: Marian Avramescu

Vaca de muls cu totul din aur a României, Roșia Montană, care ne-a adus o cireadă de boi în fruntea țării, încă mai produce muuuuuuuult lapte, dar la bursa din Statele Unite ale Americii, de unde sug brokeri nou-născuți peste noapte în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Mânată de boii guvernanți către tăiere, vaca de muls Roșia Montană a găsit puterea de a mai ridica coada, lăsând o balegă de bani pentru băieții deștepți care au știut să legene talanga eșecului în plan juridic, suficient timp cât să răsune clopoțelul de la bursă.

Vacii de muls încep să i se vadă coastele, în timp ce boii cu coarnele ascuțite la guvernare devorează deja din belșug la “verzișori” americani.

Subiectul exploatării nu este însă încheiat.

Roșia Montană va intra într-un moment de tăcere, cel puțin în acest an, în care Partidul Social Democrat (PSD) este așteptat să amaneteze AUR produs de George Simion și “licuricii” care au luminat în vechea politică de pe Dâmbovița.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare