HomePoliticParlamentSimion s-a declarat fost arestat, ca să înțeleagă aspiranții...

Simion s-a declarat fost arestat, ca să înțeleagă aspiranții că în AUR se intră doar cu diplomă de facultate de la Rahova în sus

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a exagerat puțin cu studiile sale superioare, lăsând de înțeles că a fost arestat și în Republica Moldova, doar pentru a le transmite un mesaj viitorilor membrii care visează la mandate de AUR, pe plan local sau la varza de Bruxelles.

Trebuie să fie clar: candidații AUR trebuie să fie absolvenți ai unor facultăți de renume, precum Rahova, Jilava, Poarta Albă, Aiud sau Gherla, da.

Absolvirea unei instituții de învățământ superior de prestigiu internațional, precum „Delfinul Negru” din Siberia reprezintă un avantaj, ce ar putea propulsa membrul respectiv al AUR în vârful listei candidaților.

Pentru că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) caută o femeie pentru a deschide lista lor comună de candidați pentru Parlamentul European, AUR își deschide porțile și pentru absolventele de Târgșor.

George Simion nu mai este dispus să primească toți absolvenții de Obregia, după ce a fost depășit academic de senatoarea cu SOS Diana Șoșoacă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare