HomePoliticGuvernCămiala guvernamentală, cadoul inedit pe care liberalii lui Orban...

Cămiala guvernamentală, cadoul inedit pe care liberalii lui Orban îl pregătesc pentru fiecare bugetar, de Sfintele Paști!

Ca un bun român care este el de patriot modest și muncitor, Ludovic Orban a muncit din greu în ultimele luni la un proiect unicat, ce îmbină tradiția românească cu creșterea economică negată PSDului, și este destinat ca cadou de Paști (cacofoniile de mai sus e pur și simplu întâmplătoare) tocmai bugetarilor pesedişti (scuzaţi pleonasmul), pentru a-i câștiga de partea-i: cămiala guvernamentală.

Cum, desigur, v-aţi prins imediat, îndeosebi dacă nu sunteţi pesedişti, cămiala guvernamentală este un hibrid obţinut prin altoirea mielului de Paşti cu cămila trecută prin urechile acului de către vârfurile de lance ale PNL-ului, recte Rareș Bogdan, pe partea ideologică și ministrul Cîțu, pe partea economică.

Ea (cămiala) va fi oferită cu ocazia sfintelor Sărbători tuturor poporanilor ce pot garanta că vor vota PNL, cu excepţia bugetarilor care nu mai au nevoie de nicio dovadă, deoarece sunt bugetari și trebuie câștigați oricum de partea partidului. 

Cămiala va ajunge la proprietarii de drept după trecerea Paştilor, pe modelul angajaţilor la privat ce sărbătoresc prin muncă în folosul Bugetului şi primesc prima (în tichete cadou) după programul de Paşti (şi muncă).

Cadoul va fi oferit în viu adrisanților, pentru ca toți doritorii să se bucure de beneficiile pe care le poate oferi patrupedul: dă carne, lapte şi ouă vopsite gata, suportă, precum mioarele autohtone, belitul mai multor rânduri de piei, în funcţie de necesităţile bugetare şi de partid, fără să protesteze ca oile soroşiste din Piaţa Victoriei și moşteneşte de la cămilă obiceiul de a rumega şi a se adăpa foarte rar, în perioadele electorale, făcându-şi astfel plinul suficient pentru intervalele fără alegeri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare