AcasăPoliticGuvernCiolacu către Daniel: Poți avea DNA a ta, dar...

Ciolacu către Daniel: Poți avea DNA a ta, dar DNArzi în campanie…

Ilustrație: Marian Avramescu

Exagerat de prea fericitul patriarh Daniel s-a săturat de colectarea de șpagă nefiscalizată în interiorul Băncii Ortodoxe Române (BOR), operată de înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie.

Prin urmare, Daniel a decis să-și înființeze propria Direcție Națională Anticorupție (DNA).

Că doar nu degeaba e stat paralel în stat controlat de statul paralel.

Șeful Guvernului, președintele Partidului Social Democrat (PSD), (pre)mielul Marcel Ciolacu nu se împotrivește tăierii și înființării DNA bisericesc.

Totuși, a fost transmis un mesaj puternic șefului BOR: Poți avea Dna a ta, dar DNArzi în campanie, umblu la bugetul tău de la inculți și inculte!

Se pare că s-a ajuns la un acord, Daniel transmițând: Să fie pace și Mercedfes-Benz!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare