HomePoliticGuvernCiolacu a mers cu morcovul băgat la CE și...

Ciolacu a mers cu morcovul băgat la CE și s-a întors varză de Bruxelles

Cu morcovul adânc, până î frunze, de frică să nu rămână doar cu gaura de la inelul de ceapă din banii aferenți Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), premierul Marcel Ciolacu s-a deplasat în capitala Belgiei, pentru a discuta cu șefii europeni.

Președintele Partidului Social Democrat Național Liberal (PSDNL) a mers cu morcovul la Comisia Europeană, dar s-a întors varză de Bruxelles.

Șeful Guvernului a convenit cu mai marii Uniunii că, pentru a permite în continuare coaliției de guvernare să-și amestece salata după bunul plac, va fi nevoie ca românii să se obișnuiască doar cu meniul zilnic de ceapă cu sare.

Se pare că strategia era deja anticipată, din momentul întâlnirii dintre premierul Marcel Ciolacu și președintele Klaus Iohannis, înainte de cântata deplasare a șefului Executivului la Bruxelles.

Acesta este motivul pentru care șeful statului a mers cu barca pe Dunăre: să caute ceapă de apă prin vegetație, în vederea umplerii rezervei de stat.

Discuțiile despre toate aceste meniuri vegetariene le-au crescut însă pofta de ciolan liderilor puterii de pe Dâmbovița.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare