HomeFeatured homeFlorin Barbu: Ce-aș că(lări) o vacă mâncătoare de stuf!

Florin Barbu: Ce-aș că(lări) o vacă mâncătoare de stuf!

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, este nostalgic după vremurile în care România era grânarul Europei și, acum, în parteneriat public-privat cu firma fiului liderului Partidului Social Democrat (PSD) Paul Stănescu, vrea să ne transforme în stuf(atul) Bătrânului Continent, că tot se apropie Paștele, iar mielul trebuie îngrășat cu furaje din Delta Dunării, trecute prin oaie moștenită de la Petre Daia.

Până când Europa va cere Federației Ruse să restituie României tezaurul sechestrat, măcar ne putem mândri cu “aurul verde” identificat în “Epoca de Aur” a partidului-bunic al PSD, perioadă după care un fost pionier, care nu și-a găsit cuvintele în fața fermierilor, plânge.

Abia acum putem realiza care este unica soluție a ministrului Florin Barbu pentru fermierii nemulțumiți din România: colectivizarea, ca în vremurile bune.

Florin Barbu încă îl mai numește pe Nicolae Ceaușescu “președintele nostru”, pentru că actualul lider social-democrat, Marcel Ciolacu, întârzie să anunțe candidatul pentru prezidențiale, iar pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis, nu prea ai ocazia să-l vezi la Palatul Cotroceni, decât când povestește cum a visat viitoarea sa destinație.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare