AcasăPoliticGuvernCiolacu s-a temut să nu fie fisurate și alte...

Ciolacu s-a temut să nu fie fisurate și alte conducte de UMB Dolars pentru PSD și l-a sunat pe Grindeanu

Premierul Marcel Ciolacu a fost extrem de îngrijorat de explozia din localitatea Călimănești, județul Vrancea, de pe șantierul viitoarei Autostrăzi a Moldovei (A7).

Marcel Ciolacu se teme ca acest incident nefericit să nu fie doar primul dintr-un lanț lung ce ar putea pune în pericol integritatea conductelor de bani proiectate să alimenteze partidele puterii – mai ales pe cel părinte, Paartidul Social Democrat (PSD) – exact înainte de anul electoral decisiv.

Astfel, șeful Partidului Național a luat problema în propriile mâini și l-a sunat direct pe ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Grindeanu l-a liniștit însă pe șeful Executivului, asigurându-l din nou că nicio conductă de bani a Majestății Sale Regele Asfaltului Românesc Dorinel Umbrărescu – UMB, pentru apropiați – nu va fi blocată înainte de anul decisiv 2024, indiferent de jertfele cerute de Zeița Campania Electorală.

Sorin Grindeanu i-a mai precizat liderului social-democraților că doar câteva conducte de bani UMB Dolars ce erau proiectate – pe hârtie – să ajungă la Partidul Național Liberal (PNL) ar putea, cel mai probabil, să fie deviate către PSD, pentru siguranța populației (mai ales a celei din mediul rural, pe sub nasul căreia trec foarte multe conducte, precum cele de la Călimănești și Crevedia).

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare