AcasăPoliticParlamentFacebook introduce în România butonul ”mai dă-te-n plm!”, pentru...

Facebook introduce în România butonul ”mai dă-te-n plm!”, pentru aprecierea postărilor politicienilor!

Facebook România a anunțat că va introduce în curând un nou buton cu rol de emoticon pentru aprecierea postărilor pe rețaua de socializare, care va comunica reacția tipic românească ”mai dă-te-n plm!”.

Emoticonul ”mai dă-te-n plm!” se va alătura în scurt timp deja cunoscutelor „like”, „love”, „haha”, „wow”, „trist” și „furios”, fiind văzut ca o extindere extrem de necesară a funcției de feedback imediat a Facebook-ului, din cauza cantității copleșitoare de politicieni care postează zi de zi, umplând newsfeed-urile cu promisiuni, gogomănii și gogoși electorale.

Am întrebat zeci de mii de utilizatori ce reacții noi ar dori să fie adăugate la Facebook și expresia ”mai dă-te-n plm!” a câștigat, la mare distanță, dovedind că se află în topul preferințelor românilor”, a declarat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Singura reacție despre care se spune că s-a apropiat de emoticonul nou adoptat a fost varianta ”hai, fată, dar nu te mai oprești?”, legată de tot mai numeroasele anunțuri de sarcină postate în ultima vreme pe rețea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare