AcasăPoliticPresedinte si alti functionariAmericanii vor să ne sustragă inteligența artificială de la...

Americanii vor să ne sustragă inteligența artificială de la Cotroceni!

Ilustrație: Marian Avramescu

Celebra cravată de culoare albastru deschis a președintelui Klaus Iohannis nu a fost înnodată corespunzător și s-a lăsat prea mult în chiloții din frunze primiți cadou de la expediția africană, ajungând, într-un final, să se înfunde în șeful statului.

Angajații Administrației Prezidențiale s-au activat și au tras tare de ea, aproape zece ani, rezultând un albastru închis, apropiat de nuanța de pe șervetul Alianței Atlanticului de Nord (NATO) cu care visează președintele rererereales al Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, să se șteargă sub nas.

Drept consecință, președintele Klaus Iohannis și-a întins slipul albastru, de înotat prin toată lumea, mai multe decât îi era cearșaful și speră să-l prindă cu o stea în patru colțuri, în față, ca să nu ajungă, spre finele anului în curs, cu obrajii anteriori la vedere (atât se mai poate vedea – ghinion).

Inteligența artificială este tot mai căutată la nivel planetar.

Americanii, chinezii și rușii au aflat că România a rezistat aproape zece ani cu un roboțel în fruntea statului și, acum, plănuiesc să ne fure inteligența artificială.

O fi ea sacadată, dar e a noastră.

Klaus Iohannis și-a exprimat deja public opinia, alegând să fie tras de cravata albastră care a fost afundată în el, doar de Unchiul Sam, riscând chiar să fie gâdilat cu mustața.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare