AcasăActualitateInternationalPutin le va acorda interviuri tuturor Putinilor din afară,...

Putin le va acorda interviuri tuturor Putinilor din afară, care vor să afle filosofia sa

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a decis să transforme regimul său în unul total transparent.

În acest context, Kremlinul dă undă verde tuturor cererilor de interviu cu președintele Federației.

Singura problemă este că, pentru următorii zece ani, sunt programate – evident, în ordinea înregistrării cererilor – cu Vladimirii Putini din alte țări.


Vladimirii Putini din Rusia i-au adresat deja toate întrebările dorite și au primit toate răspunsurile programate de la Vladimir Putin.

Acum, prioritate au Vladimirii Putini din Occident, care doresc să afle adevărul de la Vladimir Putin.

Primul, ca exemplu al deschiderii la comunicare a lui Vladimir Putin, a fost un Vladimir Putin din Statele Unite ale Americii, care a depus o cerere de interviu cu președintele Federației, iar aceasta i-a fost aprobată în timp record.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare