AcasăPoliticPresedinte si alti functionariBucătarul Ciolacu a stabilit: Covrigul de Buzău nu merge...

Bucătarul Ciolacu a stabilit: Covrigul de Buzău nu merge cu ciorbă reîncălzită, doar cu PNL făcut borș

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, nu vrea să le servească votanților tradiționali ai formațiunii sale politice o ciorbă reîncălzită a la Geoană.

Marcel Ciolacu știe că votanții loiali ai PSD sunt obișnuiți să-și rupă dinții în covrigi tari de Buzău.

Electoratul PSD a trecut pe dietă cu covrigi uscați de Buzău, după ce s-a slăbit la stomac, în urma regimului îndelungat cu tomate de Teleorman.

O revenire la ciorbă cu mult sos roșu în ea ar strica rețeta lui Marcel Ciolacu, în care covrigul de Buzău se oferă cu puțină mămăligă cu cocoloașe a la PNL.

Ciolacu a apreciat că ciorba lui Geoană i-a acrit destul pe români cu Mihaela Dragostea Mea Culinară.

Liderul PSD a pregătit însă un meniu cu ciorbă pentru electoratul liberal, căruia i se va servi un PNL făcut borș de PSD.

Cât despree pesediștii pregătiți să sară la vot, li se va menține dieta pe uscăciuni: covrigi de Buzău pentru mestecat printre gingii și tradiționalele gogoși de campanie.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare