AcasăPoliticPresedinte si alti functionariCârnații de Sibiu nu mai fac casă bună cu...

Cârnații de Sibiu nu mai fac casă bună cu gazele de la fasole, ci cu emisiile de la avionul de lux

Ilustrație: Marian Avramescu

De Ziua Națională a României, sibianul Klaus Iohannis a plecat, pe mult cașcaval, în Dubai, pentru a promova produsele noastre tradiționale.

Familia Iohannis merge să le arate șeicilor cum sunt adevărații “cârnați” de Sibiu, care pot reprograma și festivitățile de 1 Decembrie, de dragul căldurii din alte emisfere.

Sibianul Iohannis le va duce șeicilor și brânză învechită de oaie, pentru ca Dubaiul să-și facă o idee cum miroase politica românească.

Șeicii vor putea simți și șoriciul gros al sibianului Iohannis.

Din spirit de sacrificiu față de mediu, sibianul Iohannis, adept al produselor bio, a lăsat gazele de la fasolea de 1 Decembrie pentru emisiile avionului de lux, pentru a ajunge la Dubai să vorbească despre efectele devastatoare ale încălzirii globale provocate de poluarea excesivă.

Sibianul Iohannis le va arăta șeicilor cum șeful statului român poate mânca și usturoi și îngrășământ bio în timpul discursurilor publice, dar gura să nu-i miroasă.

În schimbul unei cămile, Klaus Iohannis le va oferi gazdelor sale o vacă de Sibiu, vopsită în culorile drapelului românesc, dar de la coadă spre cap, pentru că de-andoaselea se face și politica tradițională de pe Dâmbovița.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare