AcasăPoliticPresedinte si alti functionariDacă nu a mers cu Sistemul Patriot, Iohannis poate...

Dacă nu a mers cu Sistemul Patriot, Iohannis poate încerca la Biden cu patrioți Fierbinți

Ilustrație: Marian Avramescu

Sistemul Patriot din România nu pare să ia direcția Ucrainei, dar, chiar și în situația aceasta, tot președintele Klaus Werner Iohannis e mai aproape să bată în retragere.

Dacă ucrainenii refuză cu încăpățânare să se retragă, pe front, Klaus Iohannis e tot mai aproape de o retragere din cursa, pe care doar el o mai vede, pentru funcția de secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO).

Dacă sponsorul călătoriilor sale în străinătate, Guvernul Marcel Ciolacu, nu pare dispus să-i mai plătească o factură pentru candidatură, trimițându-i lui Volodimir Zelenski Sistemul Patriot, Klaus Iohannis, în disperare, trebuie să se reorienteze, ca să fie pensionar special și cu contract de muncă, măcar la Consiliul European.

Pentru a-l impresiona pe prietenul care l-a salutat din mers în timpul vizitei sale în Statele Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, Iohannis propune trimiterea către Ucraina a sistemului de patrioți din (Las) Fierbinți (sistem autentic românesc).

Le dăm și noi vecinilor patrioții ăștia pe care îi avem.

Tot sunt mai buni decât patrioata cu SOS, Diana Șoșoacă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare