AcasăPoliticPresedinte si alti functionariDe pe plajele însorite din Africa, Iohannis meditează la...

De pe plajele însorite din Africa, Iohannis meditează la conflictele globale și la greutățile românilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Pentru că a fost băiat cuminte, făcându-și temele pentru acasă și semnând rapid legea care va aduce mai mulți bani din taxe Guvernului, tătuca Marcel Ciolacu i-a mai dat ceva în plus la alocație autorului “României Educate”, Klaus Iohannis, pentru a-și mai cumpăra câteva zboruri de lux alături de colega sa de bancă, doamna Carmen, ca să aibă parte de excursii plăcute în destinații exotice, având în Vedere că oricum e perioada “Școlii altfel” în București.

De pe plajele însorite din Capul Verde și Zanzibar (Tanzania), Klaus Iohannis va medita la conflictele armate de la nivel Mondial, aflate nu departe de țara noastră și la criza financiară care se abate asupra României.

Klaus Iohannis va purta discuții în vederea obținerii susținerii susținerii din partea statelor africane pentru acceptarea României în spațiul de liberă circulație dintre țări bananiere, demonstrând astfel Vienei că ne poate fi foarte bine și fără Schengen.

Șeful statului roman ar fi discutat problema aderării țării noastre la Schengen și cu cancelarul Austriei, însă, din nefericire, Karl Nehammer nu își permite excursii în aceleași destinații.

Klaus Iohannis așteaptă să se întâlnească în Capul Verde și cu cetățenii români care vor reuși să părăsească Fâșia Gaza, aceștia vor trebui doar să călătorească ușor pe mare, spre sud.

Au la dispoziție și câteva bărci eliberate după ce mai mulți migranți au sărit peste bord pentru a vâna rechini și praștia.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare