HomePoliticPresedinte si alti functionariIliescu îi lasă pe Constantinescu, Băsescu și Iohannis să...

Iliescu îi lasă pe Constantinescu, Băsescu și Iohannis să profite de avantajele legii funeraliilor prezidențiale, înaintea sa

Ilustrație: Marian Avramescu

Primul președinte al României cu trei mandate după anul 1989, Ion Iliescu, dă, încă o dată, dovadă că este darnic, după cadourile oferite studenților din București, în timpul Mineriadei din 1990.

Ion Iliescu a dat din nou dovadă de generozitate, permițându-le celorlalți urmași ai lui Nicolae Ceaușescu (Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis) să beneficieze de avantajele prevăzute în noua lege a Guvernului Marcel Ciolacu referitoare la funerariile unui președinte al României.

Nea Nicu susține că nu se grăbește și îi poate urma pe ceilalți pretendenți la beneficiile noii legislații.

Ba chiar ar mai aștepta un deceniu cu un noul președinte jucat de alții.

Ion Iliescu ar fi interesat de legea aprobată de Executiv, abia după pronunțarea unei decizii finale în dosarele Revoluției și Mineriadei.

În concluzie: ar urma mulți alți beneficiari ai legii funeraliilor, dată de Guvernul Ciolacu, înaintea sa.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare