AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis, catolicul practicant care a trecut de la Dumnezeu...

Iohannis, catolicul practicant care a trecut de la Dumnezeu la Cimpanzeu

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen ni s-au afișat în repetate rânduri ca adevărați creștini catolici practicanți.

Arhivele televiziunilor sunt pline de imagini cu soții Iohannis participând la slujbe la catedrala romano-catolică din Sibiu, cu ocazia marilor sărbători.

Totuși, vizitele în Africa par să fi schimbat puțin orientarea președintelui Klaus Iohannis.

Șeful statului român pare să fi trecut de la Dumnezeu, la Cimpanzeu.

Acest lucru ar putea justifica lăcomia în care a căzut președintele nostru, care a ajuns să migreze în paradisuri turistice, precum sare cimpanzeul din copac în copac, după banane și alte fructe (în cazul acestor primate, nedecontate de Guvernul Marcel Ciolacu).

Cu toate acestea, primul turist al țării noastre nu s-a lepădat definitiv de divinitatea catolică: Doamne, ajută de o suplimentare a fondurilor Administrației Prezidențiale! Să fie primite și cheltuite! Că AMR doar un an de mandat.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare