AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis cere angajări masive în armată, după ce a...

Iohannis cere angajări masive în armată, după ce a constatat că ospătarii Cercului Militar Național au fost depășiți astăzi

Ilustrație: Marian Avramescu

După ce declara, cu câteva zile în urmă, că nu i-a plăcut de Klaus Werner Iohannis în postura de președinte, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a realizat că totuși îl poate înghiți pe actualul șef al statului, motiv pentru care s-au revăzut astăzi la Cercul Militar Național – care are și un restaurant, de circa doi ani, cu circuit închis, cu produse ieftine – alături de o Ciucă de garnitură.

Cei trei președinți au dezbătut intens, pe tema aniversării a douăzeci de ani de la aderarea României la Alianța Atlanticului de Nord (NATO) și au realizat că e nevoie de angajări masive în Armata Română, având în vedere că ospătarii de la Cercul Militar din Capitală păreau depășiți de trupele de invitați la chiolhan.

Pentru a rezolva, temporar, criza de ospătari, liderii coaliției de guvernare, Marcel Ciolacu și Niocolae Ciucă, au fost din nou servitorii lui Klaus Werner Iohannis.

Șeful statului a decretat totuși că e nevoie ca România să își asigure o armată de ospătari-militari capabilă să facă față scenariului în care viitorul secretar general al NATO va invita marea familie a Alianței la dezbateri îndelungate în țara noastră.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare