HomeSocialD'ale cetateanului5 sfaturi pentru viitorul ipotetic al lui Călin Popescu...

5 sfaturi pentru viitorul ipotetic al lui Călin Popescu Tăriceanu, după începerea audierilor la Parchetul General!

Parchetul General și-a început treaba în dosarul de abuz care îl are, pe post de protagonist, pe Călin Popescu Tăriceanu. Acuzat că a ”instrumentat” menținerea în funcție a senatorului Cristian Merciu, declarat incompatibil de ÎCCJ, Tăriceanu și-a cam dat seama, după primele runde de audieri, că situația lui e cam maro iar lui, ca politician de elită, nu-i rămâne decât să accepte că poate oricând pierde partida și, asemenea prietenului său Liviu Dragnea, se poate trezi, fără veste, față în față cu prima sa experiență ca pușcăriaș.

Ipostază în care, simțindu-l speriat de moarte și preocupat de cum începe să intre morcovul, îi oferim noi un ghid cu 5 reguli de bază ale supraviețuirii în penitenciar, ba chiar mai mult, al transformării detenției într-o vacanță.

Deci, Tări, moșule, ia aminte:

  1. Înainte de toate, dacă o fi să fie, la aflarea sentinței contactează câțiva ziariști și spune-le din nou că ești o victimă a justiției iohanisto-sorosiste. Pentru a evita întrebările încuietoare sau ironiile, adresează-te direct redactorilor de la Antena 3. Ei te vor crede din prima, fără să-ți ceară explicații inutile.
  2. Mare grijă, la încarcerare, ți se vor confisca hainele și toate obiectele aflate asupra ta. Singurul bun pe care-l poți păstra în penitenciar e rozeta personală. Ai grijă de ea ca de ochiul din cap.
  3. Nu te speria de violul la dușuri, este doar un mit urban! De cele mai multe ori, violurile au loc în dormitoare, iar la cantină, nu mânca prea multă carne. Dacă ai colegi de celulă care te simpatizează, vor avea ei grijă să te îndestuleze după cină.
  4. Scrie o carte! Două. Trei. Preventiv, scrie mai bine o bibliotecă întreagă. Dacă nu faci față, folosește combinația de taste pentru „driblig“ și „pasă la întâlnire“ din jocul FIFA 2017 (ctrl C, ctrl V). Dacă nici așa nu merge, apelează la Serviciul Permise din județul Argeș, ei avizează pozitiv orice lucrare scrisă, chiar dacă nu conține litere.
  5. Îmbolnăvește-te, dar fă-o cu cap! Dacă afecțiunea ta poate fi tratată cu o aspirină, cere să-ți fie administrată într-o clinică privată din Germania. Dacă magistrații îți vor refuza solicitarea, apelează la România TV. Chiar dacă nu-ți va alina durerea de cap, o emisiune despre „judecătorii ucigași“ îți va pansa măcar sufletul abuzat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare