HomeSocialD'ale cetateanului5 vedete extrem de îndrăgite ce vor participa la...

5 vedete extrem de îndrăgite ce vor participa la noul ”Dansez pentru tine” anunțat de Kanal D

O nouă emisiune de dans va fi difuzată de Kanal D, din toamnă, pe modelul deja celebrului ”Dansez pentru tine” de la Pro TV. Televiziunea a lansat deja castingul pentru emisiunea în  format „The Dance Floor”, iar doritorii se pot înscrie deja. Noua emisiune, din al cărei juriu se știe deja că vor face parte coregrafo – dansatorii Wilmark și Mihai Petre,  este o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun.

Reporterii departamentului de investigații al Academiei Cațavencu s-au deghizat în participanți la preselecție, s-a infiltrat în sediul Kanal D și a reușit să afle care sunt sex-simbolurile care urmează să participe la prima ediție gen „Dansez pentru tine” a televiziunii.

Se pare că producătorii emisiunii au reușit să le convingă și pe Corina Chiriac, Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandru Arșinel, Mirabela Dauer și Ileana Stana Ionescu. Bătrânele doamne al șoubizului mioritic promit un spectacol nemaivăzut, cu care vor să le pună la punct pe tinerele lor concurente.

Surse din interiorul Kanal D ne-au dezvăluit că Ileana Stana Ionescu ar crede că participă la „Românii au talent”, iar producătorii nu mai știu cum să o convingă pe celebra artistă că face parte din altă emisiune.

Mirabela Dauer, cum era de așteptat, ar fi cea mai pusă pe treabă: vrea să-l facă pe Mihai Petre să plângă de bucurie când o va vedea dansând un tango sfâșietor sau niște rock’n’roll cu picioarele pe sus. Un lucru e clar: nu contează cauzele, Mihai Petre va boci în acest nou sezon ca niciodată în cariera lui de „juratul-cel-rău”.

Despre Corina Chiriac se aude că participă la această emisiune pentru că a pus ochii pe Wilmark și ar vrea să-i arate cum se face amor latino pe Cheiul Dâmboviței.

Probleme par să întâmpine scenariștii show-ului cu Rodica Popescu-Bitănescu, care nu înțelege de ce ar trebui să mai și danseze când ea e obișnuită doar să iasă pe scenă și să râdă.

Cel mai relaxat față de prestația sa viitoare se anunță a fi cine altul decât Alexandru Arșinel, actorul fiind convins că va fi suficient să se prezinte într-unul dintre travesti-urile sale de senzație, de cucoană grasă sau de revoluționar,  astfel încât publicul să cadă pe spate și să arunce în el cu rinichi, inimi și ficați indiferent cât de slab danzează.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare