HomeSocialD'ale cetateanuluiAndreea Tonciu a creat isteria ”coronasvirusului” în emisiunea ”Bravo,...

Andreea Tonciu a creat isteria ”coronasvirusului” în emisiunea ”Bravo, ai stil!”

După ce a făcut un adevărat show sexy la prima emisiune „Bravo, si stil!” din noul sezon, făcând ceea ce știe ea mai bine, și anume dezbrăcându-se în nasul gol, aruncându-și voluptos gecuța cu care se prezentase pe podium și fluturând-și în fața juriului silicoanele îndesate în sutien, Andreea Tonciu și-a mai temperat pe parcursul ultimelor luni eforturile de a ieși în evidență.

Calmarea prestației artistice a lui Tonciu pare să aibă la bază un motiv extrem de simplu: răutăcioșii jurați refuză cu ostentație să ia act de curbele fostei bombe sexy, remarcându-i in schimb tot podoaba celebră, și anume nasul care, în ciuda operației de acum un cincinal, pare să aibă un program autonom de regenerare, direct proporțional cu fonfleurile pe care le propagă în platou.

În timp ce surse din cadrul echipei de realizatori ai emisiunii „Bravo, si stil!” spun că celebrul creator de modă Cătălin Boteazatu ar fi sfatuit-o prietenește pe vedetă, în urmă cu o lună, să o lase mai ușor cu dezabie-urile în perioada de început a pandemiei – „Andreea, pune ceva pe tine, ca dacă te prinde coronasvirusul, iar or sa umple farmaciile aia de la Vibrocil, Olynth şi Bixtonim cu sprayuri nazale de 2,5 litri…” – umblă vorba că, în culise, legendele despre podoaba nazală a Andreei sunt din nou, la mare căutare.

Iată și cele mai circulate, prin platourile Kanal D, poante despre adevăratul motiv al celebrității lui Tonciu

1. Tonciu a avut mereu interzis la piscină. Dacă înota pe spate speria copiii pentru că semăna cu un rechin.

2. Când ieşea la plajă, dimineaţa, Tonciu făcea rost rapid de câteva şezlonguri goale. Nimeni nu voia să stea la umbra nărilor ei decât după ora 12.

3. După rinoplastie NASA a confirmat, nasul Andreei Tonciu nu mai era vizibil din spaţiu.

4. Operaţia a durat două zile. Câte una pentru fiecare nară. După sutura finală, echipa de chirurgi a intrat în concediu medical.

5. Din ce au tăiat din nasul Andreei Tonciu, doctorii chirurgi au transplantat trei nasuri complet normale altor pacienţi.

6. În sfârşit Andreea Tonciu a declarat că, după operaţie, poate să îşi vadă lungul nasului.

7. Înainte de operaţie, vecinii de bloc îi puteau trânti uşa în nas Andreei Tonciu din momentul în care ea se afla încă pe trotuar.

8. Cheltuielile nu s-au oprit după operaţie. Tonciu a trebuit să-şi cumpere aspirator. Înainte nu avea nevoie, când respira aspira toate scamele de prin casă.

9. Tonciu şi-a cumpărat S-Klasse cu banii pe care i-a economisit în 5 ani, nemaifiind nevoită să plătească tunsul părului din nas.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare