HomeSocialCum face closetul când tragi apa? Click!

Cum face closetul când tragi apa? Click!

Click e o mizerie prin definiție. Dacă e definiție, nu se mai discută. Stabilești o dată că rahatul pute și gata. E obositor să treci pe lângă fiecare closet public și să constați că duhnește. Ei, dar din când în când uiți asta și simți nevoia s-o mai spui. Deci: Click e o mizerie.

Am în față un articol intitulat așa: „Toni Grecu te face să râzi de ani întregi, dar știi cum arată soția lui?”  Trec peste faptul că Toni Grecu te-ar face să râzi, căci pot să presupun că se-ntâmplă și asta, mai ales în cazul celor vârstnici, și mă opresc la nevastă-sa: cum adică o fi muierea? 90/60/90, sau dă cu curul de borduri, când trece strada? L-ai compătimi, sau l-ai bate ca să i-o furi? Bună de copertă, sau potrivită s-o ascuzi în dulap?

Nu-mi spun părerea, căci mai citește și nevastă-mea ce scriu și nu vreau să știe că-mi plac femeile cu sânii mari, fund ferm și buze languroase. Zic doar atât: poate a lui Grecu o fi o bună gospodină. Din pozele jegoșilor ăstora de la Click nu știi dacă femeia e bună la murături sau le are cu șnițelul.

Da, dar asta e problema lui Grecu și punct. Nu văd de ce m-ar interesa pe mine, presupus consumator de „umor” Divertis, cum arată nevasta lui. Din partea mea poate să aibă cinci picioare și trei ochi. Nu știu cum arătau nevasta lui Funes sau a lui Bibanu`. Știu doar că mă făceau să râd și asta era tot. Dar ăștia de la Click, pe lângă faptul că-s proști, sunt și făcuți grămadă. După mintea lor, nu poți să faci umor decât dacă te-nsori cu Consuela lui Mutu (bine, Grecu nu poate face umor nici așa, dar asta-i altă poveste). Dacă n-o ai în certificatul de căsătorie pe Afrodita, înseamnă că scoți poante proaste.

Nici nu mă mai mir că papagalii ăștia își închipuie că un om de umor merge pe stradă hlizindu-se. Auzi, cică „e destul de ciudat să-l vezi atât de sobru pe omul care te face să râzi la televizor”. Probabil tembelul care a scris asta se aștepta ca madam Grecu să râdă continuu, de-a lungul întregii promenade cu soțu` umorist. Vă dați seama cum era dacă Grecu se ocupa cu ginecologia? „Uau, Grecu a mers pe stradă alături de soție fără să-i țină mâna în vulvă!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare