AcasăSocialDorin Chioțea, alt Geniu al Carpaților

Dorin Chioțea, alt Geniu al Carpaților

Dorin Chioțea este dovada clară că Realitatea TV n-are nevoie de fătuci rârâite și emoționate pentru a face o transmisiune praf. D-aia Chioțea își dorește în secret să ajungă la Antena 3, conștient că merită să fie coleg cu genialii Gâdea, Badea și Grecu, unde meseria de „părerist” e mult mai apreciată. Până la urmă ăsta-i adevărul, la Antene sunt angajați doar oameni ce știu totul. Și Chioțea știe totul.

Ultima dovadă  a faptului că-i un jurnalist desăvârșit am avut-o chiar ieri, când întrebat despre cazul decesului mamei fraților Becali (un jurnalist evident e specializat în a-și da cu părerea despre moarte) a spus următoarele:

Uite că și piscinele pe care oamenii obișnuiți le invidiază pot produce astfel de nenorociri”. Recitiți până nu mai considerați asta amuzant, dar vă previn c-o să dureze. Chioțea omite faptul că oamenii mor și prin înecare. Cu mâncare. Ce ar declara în cazul ăsta? „Uite că și mâncarea pe care oamenii obișnuiți o invidiază poate produce astfel de nenorociri”.  Pentru că da, Chioțea știe totul și cândva va scrie o carte cu și despre celebrele lui citate. Vorbim totuși de omul care la venirea în țară a Nu-Știu-Cărei-Vedete a declarat că imaginile prezentate de Realitatea TV sunt „geniale”. Și era un avion filmat după gard. Atât.

Chioțea, ai încheiat transmisia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare