AcasăSocialEt si cetera socialaBogdan Drăgoi duce SIF Muntenia în Epoca de Piatră

Bogdan Drăgoi duce SIF Muntenia în Epoca de Piatră

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul ministru al Finanțelor Publice, în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu (MRU), Bogdan Alexandru Drăgoi, duce, cu pași siguri, SIF Muntenia către Epoca de Piatră.

Ca un tipic Fred Flinstone, cu burta mare de la multe facturi fabricate în afacerile sale, Bogdan Drăgoi s-a gândit să urmeze trendul și să redenumească SIF-ul pe care îl manageriază ca un veritabil șantierist într-o carieră de piatră (fără cască de protecție), Bogdan Drăgoi a decis că trebuie să redenumească SIF Muntenia.

I-a identificat ca nume sugestiv “Bedrock”, exact ca orașul familiei tradiționale din desenele animate.

Drăgoi a realizat însă că nu este singurul brontosaur din piața de capital și că alți dinozauri ar putea să râdă de jucăria sa redenumită și chiar să-l devoreze.

Astfel a ales să-și ascundă manevrele după un scut extins (Longshield).

Pesemne că Bogdan Drăgoi visează la o teleportare a SIF Muntenia din Epoca de Piatră într-o galaxie cu scut protector invizibil, demn de scenarii SF.

Rămâne însă de văzut cât va sta în picioare și acest nou nume de botez al SIF Muntenia.

Politica societății rămâne însă tot pe modelul Familiei Flintstone: Ia banii! Ba nuuuuuu!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare