AcasăSocialEt si cetera socialaCu afaceri pe făraș, Carmen Palade ia sfaturi de...

Cu afaceri pe făraș, Carmen Palade ia sfaturi de la o femeie de serviciu

Ilustrație: Marian Avramescu

Femeia de afaceri Carmen Palade, fosta soție a miliardarului Dan Adamescu, arată de unde se inspiră ca business-urile ei să ajungă pe făraș.

După cum au demonstrat cu drag de vânzare spațiu publicitar cei de la Evenimentul Zilei, Carmen Palade se consultă cu o fostă femeie de serviciu de la Magazinul Unirea din Capitală (Unirea Shopping Center).

Mătura este asigurată de Madam Unirea, expertă în vrăji fiscale.

Existând cele două elemente esențiale (fărașul și mătura) afacerile doamnei Carmen Palade pot fi aruncate de trei puncte la coș.

Tot de la femeia de serviciu cu experiență, Carmen Plade poate afla și cum să ascundă gunoiul sub preș, mai ales în afaceri precum Hotelul Rex din Mamaia, pe care s-a așternut praful.

Anunțurile ei că ar putea vinde Rex Mmaia s-au dovedit praf în ochi.

La consultările de business dintre femeia de serviciu și doamna care se visează în Servicii pot participa toți spărgătorii avizați de semințe, deoarece dezbaterile sunt publice, pe bancă în parc.

Spațiul ales este și unul logic, având în vedere că alte bănci au motive serioasse să fie reticente în colaborarea cu afacerile doamnei Palade.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare