AcasăSocialEt si cetera socialaBOR nu acceptă homosexualitatea scoasă de sub prelați

BOR nu acceptă homosexualitatea scoasă de sub prelați

Ilustrație: Marian Avramescu

Instituția financiar-bancară scutită de la plata oricăror taxe și impozite, Banca Ortodoxă Română (BOR), guvernată de exagerat de prea fericitul patriarh Daniel, a decretat că homosexualitatea nu este permisă doar în interiorul bisericii.

Cei care nu au primit măcar o parohie nu vor mai avea dreptul de a degusta din acest fruct, banană, dedicat doar prelaților care își ridică sutana în numele marelui pasager de limuzină Mercedes-Benz.

Purtătorul gurii patriarhului, evident, Bănescu, a transmis neprotejat că BOR nu va accepta niciodată homosexualitatea (n.r. – nu cea din spațiul public, doar pe cea din spatele altarului).

Oricum, în acest an, guvernanții și aleșii locali sunt așteptați să stea în genunchi în fața sutanelor ridicate, ca s ă vadă toți enoriașii potențiali alegători.

Să dea și domnul premier Marcel Ciolacu, doar nu dă de la el!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare