HomeSocialEt si cetera socialaCa să ne ferim de caninii din drobul de...

Ca să ne ferim de caninii din drobul de Paște, ANSVSA ne recomandă mielu’ c-o nară, numai bun pe masă, în această perioadă a prețurilor explozive

Ilustrație: Marian Avramescu

În contextul apropierii Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) ne recomandăm să alegem mielul cu cap (cu capul lui).

Astfel, am putea vedea dacă patrupedul ne zâmbește cu colți.

În această situație, este recomandat să nu consumi animalul, pentru că s-ar putea să ajungă să latri sau să urli la lună.

Pentru a evita orice risc, specialiștii ANSVSA ne recomandă “mielul cu o nară”, numai bun de pus pe masa de Paște, în această perioadă în care prețurile explodează.

“Capul de furnicar” e ca “mielul cu o nară” și poate intra tot în stufat.

Problema este că această specie este exotică și se pare că exploratorul Iohannis nu a parafat și aceste importuri când a pus România pe radarul african.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare