AcasăSocialEt si cetera socialaDeca a învățat de la meditațiile cu Iohannis să...

Deca a învățat de la meditațiile cu Iohannis să aplice legea lui Neom la Educație

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Educației, Ligia Deca, demonstrează, acum, în al 12-lea ceas al campaniei electorale, că a învățat ceva de la meditatorul ei principal de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis.
Ligia Deca a înțeles o lecție de bază din fizică: procentul elevilor care promovează examenul național de bacalaureat crește proporțional cu cel al copiilor care abandonează școala.
Prin urmare, România Educată merge pe calea lipsei de educație.
Cu alte cuvinte, cu cât vom elimina toți copiii care au minim acces la educație din școală, cu atât oameni meditați precum Ligia Deca se vor putea mândri cu procente tot mai mari de elevi care promovează Bacalaureatul. Reformele din educație rămân totuși trecute prin legea lui Neom.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare