HomeSocialEt si cetera socialaOamenii de știință explică fenomenul extins al femeilor din...

Oamenii de știință explică fenomenul extins al femeilor din plastic răspândite în cluburi: Prea multă apă plată la PET consumată

Ilustrație: Marian Avramescu

Ultimele studii au identificat motivul pentru care cluburile sunt pline, de mulți ani, de doamne și domnișoare din plastic.

Mulți au dat vina pe tendințele noii generații, care este obsedată de silicoane și botox.

Cercetătorii – evident din Statele Unite ale Americii, cu origini britanice – demonstrează că apa și alte lichide sau chiar și mâncăruri consumate după ce au fost ținute în PET-uri sau alte recipiente din material plastic duc la răspândirea de microplastic în organism.

În aceste condiții, nu e de mirare că specimenele reușite din cluburi au pielea lucioasă și alunecoasă și forme bombate și tari.

Este de așteptat ca și sufletele acelorași specimene să devină, tot din cauza microplasticului încurgitat, evident, transparente precum PET-ul de apă plată și consumabile.

Diferența este că plasticele dansatoare din cluburi nu sunt incluse în programul de recuperare a garanției.

Sunt o investiție doar pe termen scurt, deoarece au dat mari erori la reciclare.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare