AcasăSocialEt si cetera socialaReducerea numărului ruletelor, loteriilor și caselor de pariuri, lasă...

Reducerea numărului ruletelor, loteriilor și caselor de pariuri, lasă Poliția Română fără instrumente de identificare a criminalilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, atrage atenția că intenția Guvernului de a scoate jocurile de noroc la marginea localităților va afecta și activitatea Poliției Române.

Reducerea numărului de ruleete la nivel național ar însemna că oamenii legii rămân fără principalul instrument de identificare a autorilor unor crime precum cea recentă din Sibiu.

În absența ruletelor și loteriilor identificării autorilor de infracțiuni, polițiștii vor fi nevoiți să selecteze suspecți de pe stradă, din apropierea secțiilor – pentru a face economie la combustibil și pentru a nu uza BMW-urile venite pe filieră prezidențială – și să dea în ei ca-n păcănele, până când unii vor recunoaște fapte, chiar și dacă nu le-au comis, importante fiind închiderile de dosare.

Polițiștii nu vor mai putea nici măcar să pună pariuri pe suspecții pe care îi visează șefii din birourile secțiilor.

În cazul în care Executivul Marcel Ciolacu va merge până la capăt cu reducerea dramatică a spațiilor destinate jocurilor de noroc, oamenilor în uniformă le vor mai rămâne doar cursele de câini polițiști.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare