AcasăSocialEt si cetera socialaTAROM, cea mai sigură companie aeriană în perioada tulburențelor...

TAROM, cea mai sigură companie aeriană în perioada tulburențelor intense, după ce își păstrează tot mai multe avioane la sol

Compania Națională Transporturi Aeriene Române TAROM S.A. câștigă detașat titlul de cea mai sigură entitate din aviația civilă, mai ales în condițiile actuale în care turbulențele extrem de puternice provoacă tot mai multe incidente.

Pentru siguranța călătorilor săi, compania TAROM ține din ce în ce mai multe aeronave la sol.

Clienții transportatorului aerian de stat care nu sunt însă de acord cu noua strategie a TAROM sunt invitați să se prezinte cu două ore înainte de ora decolării, cu șurubelnițe și alte scule din dotare, pentru a-și pregăti singuri avionul de zbor.

Până la urmă: clientul nostru, stăpânul nostru și, într-un final, ce-și face omul cu mâna lui…

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare