HomeSocialEt si cetera socialaTAROM le va permite pasagerilor să poarte șurubelnițe și...

TAROM le va permite pasagerilor să poarte șurubelnițe și alte scule la bord. E posibil să aibă nevoie de ele pe timpul zborului

Toți, dar toți, pasagerii TAROM vor trebui să aibă în bagajul de cabină, NU DE CALĂ, șurubelnițe, chei fixe și mobile, alte scule pentru a facilita și urgenta reparațiile avioanelor companiei.

Întrucât din 4 aeronave Airbus 318 zboară doar unul de peste trei ani, avioanele ATR 72 – în special cele seria 600 – stau permanent cu rândul sau toate odată la reparat, iar din cele Boeing 737 unul stă la sol de peste un an și jumătate, pasagerii cu  sau fără cunoștințe  în domeniu sunt rugați să pună mâna pe manualul de reparații al fiecărui model, în ziua cursei, pentru a avea proaspăt în minte instrucțiunile.

Ținem să precizăm că pasagerii nu vor fi recompensați în niciun fel de Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A.pentru această obligație, dacă vor să ajungă la destinație.

Doar dacă vor!

Prin aceste măsuri, TAROM intră în rândul marilor companii aeriene.

În plus, după restructurările din compania aeriană de stat, mecanicii voluntari, chiar și neșcoliți, sunt bine veniți.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare