AcasăSocialEt si cetera socialaUn cetățean a fost amendat pentru alarmă falsă, după...

Un cetățean a fost amendat pentru alarmă falsă, după ce a raportat un accident în care a fost implicat un microbuz școlar (mijloc de transport fictiv)

Ilustrație: Marian Avramescu

Apelurile la sistemul unic de urgență 112 nu sunt o glumă!

O alarmă falsă poate să conducă la amendă sau chiar la dosar penal!

A experimentat acest lucru pe propria piele un cetățean care a raportat un accident rutier în care ar fi fost implicat un autobuz destinat transportului elevilor.

Noroc că operatorii serviciului 112 au urmărit declarațiile ministrului Educației, Ligia Deca, și au realizat că nu există microbuze școlae.

Astfel, polițiștii vigilenți, care l-au găsit și pe condamnatul Cătălin Cherecheș, pe Facebook, l-au identificat rapid pe cetățeanul care a încercat să înșele serviciul de urgență.

Bărbatul a primit o amendă menită să contribuie la bugetul pentru viitoarele deplasări ale președintelui Klaus Iohannis în țări de lumea a treia și s-a ales cu un dosar penal mai frumos și decât cel al fostului premier și lider al Partidului Național Liberal (PNL) Florin Cîțu.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare