HomeSocialD'ale cetateanuluiFacebook va introduce un algoritm care va cenzura pozele...

Facebook va introduce un algoritm care va cenzura pozele cu grase ce își fac selfie-uri la sală după Paște!

Confruntat cu o avalanșă de selfie-uri din sălile de fitness după sărbătorile de iarnă, Facebook și-a exprimat intenția de a reduce amenințarea utilizatorilor care abuzează de astfel de postări începând cu această săptămână, în perpectiva noului val de instantanee similar ce se anunță după Paște.

Gigantul rețelelor de socializare a anunțat că are în plan să regleze algoritmul astfel încât selfie-urile din sălile de gimnastică să fie banate în cazul grașilor și graselor, utilizatorii cu mușchi inexistenți care vor încerca în mod repetat să ocolească avertismentele rețelei urmând să fie șterși automat. Singura excepție o vor constitui culturiștii profesioniști și sportivele și vedetele de televiziune care se dezbracă în săli pentru a-și expune noile botoxuri și silicoane.

„Această amenințare a persoanelor care vizitează săli de sport mai curând pentru a-și face selfie-uri decât pentu a se antrena serios devine o problemă mai mare decât încălzirea globală. Majoritatea utilizatorilor nu au nicio treabă cu antrenamentele și își petrec cea mai mare parte a timpului în fața oglinzii. Trebuie să abordăm frontal  acest narcisism. Nu cred că e cineva care să se treazească de dimineața și să pună mâna pe smartfon abia așteptând să vadă ce grasă și-a mai rupt colanții-n coor pe la sală”, a declarat Mark Zuckerberg, explicându-și decizia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare