HomeSocialD'ale cetateanuluiIlfov, templul fotbalului european

Ilfov, templul fotbalului european

UEFA ia serios în considerare să desemneze primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ca principalul organizator al celor patru partide de la turneul final al Campionatului European de fotbal, EURO 2020, ce se vor disputa pe Stadionul Național “Lia Manoliu” (Arena Națională), din București.

Cunoștințele din domeniul sportului, de care a dat dovadă edilul-șef al Capitalei, au determinat conducerea forului fotbalistic european să meargă în această direcție.

Nici oficialii UEFA nu știau, de exemplu, că fostul internațional român Cornel Dinu a avut o carieră remarcabilă la clubul Steaua București.

De asemenea, șefii fotbalului european au fost impresionați că primarul Gabriela Firea a reușit ceea ce președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, nici măcar nu poate îndrăzni să viseze.

Primarul general al Capitalei a reușit să aducă, la București, Cupa Mondială, chiar pentru Campionatul European.

Iar pentru a realiza acest lucru, Gabriela Firea a avut nevoie doar să cheltuiască niște bani din bugetul municipalității, care au ajuns în contul unei competente firme de apartament, specializată în a decora străzile Bucureștiului.

Un alt argument solid care i-a determinat pe oficialii UEFA să se orienteze către Gabriela Firea a fost faptul că naționalele care vor veni la București au șanse foarte mari să se apropie de Voluntari, unde este primar Florin Pandele.

Sunt șanse foarte mari ca starul Cristiano Ronaldo să fie desemnat cetățean de onoare al orașului Voluntari sau, cel puțin, să aibă un stadion cu numele său, pe care să se joace sportul inventat de primarul fost marinar Pandele, fotbal pe apă.

Academia de vedete din mediul rural a României are șanse foarte mari să producă un nou star.

Pentru acest lucru, viitoarele vedete autohtone trebuie să fie recunoscătoare UEFA.

Pentru că statul român nu a reușit să asigure stadioanele promise pentru antrenamentele formațiilor care vor veni la București, în vederea participării la Campionatul European de fotbal 2020, tinerele speranțe ale mediului rural au o mare șansă.

Naționala Portugaliei s-ar putea antrena în apropierea lanului de porumb.

Starul naționalei lusitane, Cristiano Ronaldo, ar putea să încerce, în aceste condiții, discotecile din satele învecinate arenelor alese de Federația Română de Fotbal.

Este cea mai bună oportunitate pentru tinerele speranțe ale showbiz-ului românesc să iasă la rampă și să treacă pe lista cu procese a starului campioanei Italiei, Juventus Torino.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare