HomeSocialD'ale cetateanuluiÎn urma grevei de la CFR trenurile au avut...

În urma grevei de la CFR trenurile au avut întârzieri mai mici

Angajații CFR Călători, nemulțumiți de condițiile de muncă și de salarii, au declanșat o grevă, ca formă de protest.

Angajații CFR au luat decizia ca trenurile să ajungă în gări sau halte cu întârzieri de două ore, exprimându-și astfel nemulțumirile față de politica impusă de conducerea Miniaterului Transporturilor. Drept rezultat, CFR Călători a înregistrat, astfel, cele mai mici întârzieri din ultimii trei zeci de ani.

Sute de angajați ai companiei naționale de stat au manifestat în gări, halte și în fața Ministerului Transporturilor. Se pare, însă, că, pe lângă nemulțumirile față de politica guvernamentală și față de măsurile de austeritate anunțate de premierul Viorica Dăncilă, angajații CFR au rămas în gări și din cauza întârzierii trenurilor care trebuiau să îi ducă spre casă. O parte dintre colegii lor, se pare, care nu erau membrii de sindicat, au refuzat greva și întârzierea trenurilor cu două ore, astfel încât garniturile au ajuns cu patru ore, minim, întârziere. Practic, conform  programului normal.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că este nedumerită de aceste probleme de la CFR, având în vedere că a pus la conducerea Ministerului Transporturilor un om care să facă lucrurile să meargă ca un ceas cu Cuc.

Dăncilă este nemulțumită de prestația actualului ministru al Transporturilor și este determinată să-l înlocuiască pe acesta cu Dan Petrescu, constatând că acesta din urmă conduce mult mai bine CFR.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare