HomeSocialD'ale cetateanuluiLegenda primarului sectorului 6

Legenda primarului sectorului 6

Legenda spune că sectorul 6 din Capitală a avut totdeauna un primar, cu toate că niciun cetățean nu l-a văzut și nici urme de administrare nu sunt.

Asemeni monstrului din Loch Ness sau Yeti, omul zăpezilor, și primarul sectorului 6 din București este un personaj despre care toți cetățenii au auzit, dar a cărui urmă de activitate sau înfățișare nu le-au văzut niciodată prin cartiere.

Se spune că identitatea acestui personaj legendar s-a schimbat, în decursul unor mandate, primarul sectorului 6 ajungând să poarte numele de Poteraș, Mănescu, iar, acum, cetățenilor li se cere să dialogheze cu Mutu.

Pe străzile laterale și pe aleele din sectorul 6 se pot descoperi însă gropi ce au fost declarate monumente istorice. Administrația nu a intervenit niciodată asupra acestora, astfel încât craterele de pe străzile din cartiere au ajuns obiect de studiu pentru oamenii de știință.

Mai apar totuși, la un interval de patru ani, semne că ar exista un primar al sectorului 6. Cu câteva luni înaintea alegerilor locale, cetățenii din sectorul 6 spun că văd panseluțe plantate pe străzi, mici gratuiți prin parcuri și câte o spoială pe fațadele unor blocuri. Se spune că acestea ar fi semne că, într-adevăr, există un primar al sectorului 6. Cu toate acestea, nimeni nu poate băga mâna în foc că acest personaj chiar există în realitate. Presa a difuzat imagini cu personajele care s-ar fi perindat pe la conducerea Primăriei sectorului 6, dar cei mai mulți cetățeni cred că este vorba doar de o manipulare.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare