HomeSocialD'ale cetateanuluiMinune înainte de Paște, în Vaslui: părintele Chiulasie Tomitomanul...

Minune înainte de Paște, în Vaslui: părintele Chiulasie Tomitomanul a slujit gratis la un parastas!

Un incident bizar şi, speră autorităţile ecleziastice, izolat, s-a produs, ieri, în judeţul Vaslui. Aici, un preot a ţinut slujba de pomenire pentru un sătean răpus, după o luptă de câteva ore cu coma alcoolică, de baxul cu spirt șutit de la dispensarul comunal, fără să ia nici măcar un sfanţ familiei!

Băgat în ședință de urgență, pentru comportament inadecvat, la Episcopia Hușilor, părintele Chiulasie Tomitomanul, numit așa din pricina pasiunii sale pentru motoare, ar fi mărturisit că a făcut acest lucru în amintirea beţiilor straşnice pe care le încingea, în tinereţe, cu răposatul, cu care fusese coleg la brigada de hamali a Portului Constanța.

Nu este pentru prima dată când popa Chiulasie ajunge în atenția superiorilor săi ierahici. În urmă cu 7 ani, pe când slujea la o parohie din Dobrogea, Chiulasie obișnuia să scoată în fiecare noapte pe Necuratul dintr-o măicuță înmatriculată la Mânăstirea Colilia, județul Constanța.

Afacerea a ajuns de notorietate publică după ce părintele a făcut la un moment dat plângere la OPC, acuzând faptul că măicuța posedată Bididia de la Colilia folosea fără știrea ei draci second-hand, fabricaţi, cel mai probabil, în China. Chiulasie şi-a dat seama de asta atunci când dracii au început să răcnească din ce în ce mai slab, după doar o oră de la începerea şedinţei de exorcizare, semn că mergeau pe baterii de calitate proastă.

În vârstă de doar 19 anișori, măicuța Bididia fusese remarcată de părintele Chiulasie cu câteva luni înaintea incidentului, după ce acesteia i se decernase, într-un cadru festiv, dar pios, premiul „Basilica Model Awards” pentru cea mai sexy măicuţă din România.

La concursul pentru premiul adjudecat, Bididia din Colilia le umilise pe celelalte concurente din întreaga țară stând 12 ore în poziția misionarului și executând apoi cu grație o sută de mătănii în costum de baie, în timp ce recita pe nerăsuflate o carte întreagă de rugăciuni!..

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare