HomeSocialD'ale cetateanuluiPregătiri de 1 mai: comercianţii vor livra porumb cu...

Pregătiri de 1 mai: comercianţii vor livra porumb cu drona, pe litoral, pentru a respecta Ordonanțele Militare

Cine ar fi fost tentat să creadă că, în acest, din pricina normativelor militare care impun distanțarea socială, comercianţii de porumb fiert de pe litoral se vor alege cu buza umflată, s-au înşelat amarnic.

Inventivi, românii, pardon, romulanii cu iniţiativă şi spirit antreprenorial au găsit soluţia pentru a livra produsul mult aşteptat de către turiştii care se vor răsfira pe plajă, invocând în declarațiile medicale motive medicale (precum tratamentul astmului și bronșitelor) şi fără a călca pe cearşafuri, pe silicoane, pe copii, pe lanţurile de aur de 500 de grame sau pe burţile pline de bere ale sardinelor ieşite la bronzat în buza mării.

Comercianţii vor apela la serviciile unor firme specializate, preconizând că vor realiza vânzări decente de porumb fiert, merdenele, covrigi, gogoşi, seminţe şi bere la pet, folosind pentru livrarea produselor drone telecomandate şi ghidate în baza unor share location-uri trimise de către clienţi.

”Suntem extrem de fericiți, metoda e singura care poate să ne scoate din foame vara asta și, oricum, trebuia să intraăm şi noi pă barosăneală în rândul comercianţilor civilizaţi şi să dăm chiar un exemplu în Europa şi în ţară, la băieţii de la 112, în materie de solicitudine.

Turiştii vor comandat telefonic, vor plăti online şi își vor primi comenzile în maxim 5 minute de la confirmarea plăţilor. Vom scăpa și de Covid, și de DSP, și de gaborii care ne alergau pe plajă, şi de nisipul din papuci, şi de transpiraţie, şi de febra musculară.

În plus, vom livra și noi relaxat, direct de pe terasă, de la umbră, de unde vom gestiona profesionist situaţia alături de o ceafă de porc şi o ciorbă cu şosete de burtă, ca băieţii”, a declarat Aristotel Cucuruz, unul dintre comercianţii care, de 1 Mai, vor reuși să-şi umple conturile după implementarea noului sistem de preluare şi livrare a porumbului fiert pe litoral.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare