HomeSocialSerghei Mizil și partea lui plastică

Serghei Mizil și partea lui plastică

Pe lângă numele de motan cu o colonie de tenii în intestinul subțire, comportamentul de gibon împroșcat cu maioneză în ochi și înfățișarea de sperietoare de ciori care a venit să distrugă garduri, Serghei Mizil nu are de demonstrat nimic. Dacă ai fi luat un mamut, l-ai fi bărbierit pe jumătate cu bormașina, i-ai fi făcut din fildeș ochelari și l-ai fi ținut până la 40 de ani în teste din alea care se dau la gorile, spunându-i că este un geniu, l-ai fi obținut pe Mizil. Sau un efect chimic apropiat.

Ceea ce mă enervează la Mizil nu este nici capul de moai, nici ochii porcini, de talpă de pantof nespalată, ci latura sa artistică, dominată de epitete bovine, fără niciun înțeles. Cum îl vezi, nu ai cum să nu observi gura de pelican vâscos care împroșcă cu salivă peste tot. Dacă l-ai pune pe o plajă de la Nisipurile de Aur, mistrețul grobian ar înjura tot ce-i iese în cale, până când o să porcăiască un palmier, o să-i cadă o nucă de cocos în cap și o să-i distrugă planul repugnat. Atât de stupid este el.

Și gândiți-vă că nu e singura situație. Serghei folosește aceste exprimări pe post de lubrifiant, pentru a nu produce igrasie ratingului Antenelor. Discursuri rupte din imaginația unei maimuțe de la zoo.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare