HomeSocialSexul în șosete face femeile de fericire bete

Sexul în șosete face femeile de fericire bete

Cine își închipuie despre cercetători (britanici sau nu) că stau zi și noapte cu nasul doar în atomi, molecule și teste ADN se înșală ca Ponta când crede că poate el reglementa prețurile de pe piața liberă. Datorită lor și jurnaliștilor specializați avem acum noi concluzii experte în ce privește viața sexuală a poporului:

– o căsătorie este cu atât mai durabilă cu cât banii cheltuiți la nuntă au fost mai puțini;

–  mirosul combinat al plăcintei de dovleac şi al lavandei creşte circulaţia sângelui din penis cu 40%;

– brunetele sunt cele mai atrăgătoare sexual, inteligente și ușor de abordat;

– expunerea la soare ridică nivelul testosteronului și al libidoului;

– purtatul șosetelor în timpul acuplării mărește șansele orgasmului feminin;

– femeile au o reacție negativă când partenerul folosește un parfum similar celui utilizat de o rudă;

– bărbații care au încredere în sine sunt mai predispuși să facă sex oral;

– orgasmul poate ameliora sau chiar vindeca migrenele.

Știm cu toții, teoria nu are nicio valoare fără practica în care să se răsfrângă și nu găsim alt exemplu ilustrativ decât tot presupunerile economico-financiare ale lui Ponta. Așa că vom prezenta un studiu de caz, la care s-au aplicat întocmai enunțurile teoretice de mai sus. Deci:

Bebiță (așa îl alintă nevasta în ziua de salariu) tocmai s-a întors de la lucru. El a citit într-o revistă frumoasă, cu poze multe și cu Andreea Marin pe când era încă zână, considerațiile cercetătorilor citate de noi. Bebiță e însurat cu Gina, iar la nunta lor s-a respectat principiul durabilității prin economie, invitații experimentând din plin strigarea darului însoțită de adevărul că "n-a mâncat, n-a băut". Așadar, căsătoria s-a dovedit, din start, una trainică și îndelungată. Bebiță a muncit din greu azi la săpat șanțuri în plin soare având, în consecință, un nivel al testosteronului extrem de ridicat și un libido ceva de speriat. Gina este brunetă (dinspre partea ambilor părinți) și Bebiță a constatat că-i mai focoasă și decât i-au garantat câțiva buni prieteni. E sigur că va fi lesne abordabilă de către soțul cel înfierbântat de atâta soare.

Subiectul nostru intră în casă și simte cum mirosul plăcintei de dovleac pe care o coace Gina se combină irezistibil cu aroma de lavandă venind dinspre baie; 40% adaos îl fac să se îmbățoșeze mai tare decât Ponta la vederea adaosurilor din hypermarketuri. Nerăbdător, Bebe se lasă numai în șosetele purtate la muncă și al căror parfum ar face-o și pe Madonna să se hotărască definitiv la România și masculii ei. Apoi o abordează pe Gina cum știe din ziua de salariu că îi place ei cel mai mult, ciupind-o de fund. Urmarea: "Biebe, du-ti dracu' di ti spală pi pișere, că nici miroasili di plașintă nu si mai simti di când ai intrat! Pi mini m-a doari capu', nu-mi ardi di siecs. Țî-am mai zâs sa nu ti mai dai cu aftărșeiv di triei liei, puți iegzact ca taica-miu, dumniezău sa-l ierti!"

Poate vă întrebați de ce, întrunite fiind concluziile cercetătorilor, Bebe n-a ajuns s-o vadă pe Gina lecuită de migrenă prin orgasm? Nu știm nici noi. Un singur sfat i-am da de la cercetătorii Academiei Cațavencu: Bebiță, fii dreacului mai încrezător în tine! 80% dintre femei și-o doresc, dar numai 15% (inclusiv Gina) o recunosc!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare