HomeSocialZece metode să-ţi fentezi şeful

Zece metode să-ţi fentezi şeful

Vine vara și vrei să scapi de șef să bei o bere sau măcar să stai să o arzi aiurea? Academia Cațavencu vine în ajutorul tău și îți prezintă o listă cu 10 metode prin care te-ai putea fofila.

  1. Adoptă un copil din fiecare țară din Africa și pune-le nume de sfinți români. Te duci apoi la șef și îi zici, în fiecare săptămână, că e ziua unuia dintre ei, iar tu eşti un tată responsabil!

  2. Vino la muncă îmbrăcat în clovn și spune-i șefului că vocile te-au pus să vii așa și că singura modalitate de a scăpa de surmenaj e o bere la terasă cu băieții.

  3. Inventează-ți propria religie, în care zilele de sărbătoare sunt de luni până vineri, pentru că sâmbăta şi duminica sigur n-o să te pună nimeni să vii la serviciu.

  4. Ia cât mai multe sarcini de muncă și plătește un student sărac să-ți facă treaba. Primele şi bonusul nu le împărţi însă tot cu studentul sărac, să nu creadă că în viaţă se răzbeşte aşa de uşor.

  5. Mergi la birou cu o carte de Einstein sub braț. Dacă șeful te întreabă de ce n-ai terminat raportul, spune-i că timpul este relativ.

  6. Inventează evenimente false pe Facebook și spune-i șefului că trebuie neapărat să pleci.

  7. Convinge-l pe șef să-ți dea bani să-i cumperi de mâncare. Cumpără-i însă numai chestii pe voucher. Restul de bani îi bagi în buzunar.

  8. Creează-ți un alter ego la birou. Daca ai greșit ceva, spune-i șefului că a fost vina lui.

  9. Încearcă să-l convingi că trebuie să pleci mai repede în fiecare zi de la birou pentru că medicul ţi-a interzis statul pe scaun mult timp.

  10. Când vii din concediu, caută să ajungi la muncă doar după prânz şi spune-i şefului că ai fost în Tahiti şi că te reobişnuieşti greu cu diferenţa de fus orar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare