AcasăSportFotbal si afaceriCiucă poate lăsa fotbalul și să devină fan box!...

Ciucă poate lăsa fotbalul și să devină fan box! S-a dovedit brand-încasator în fața lui Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă, aflat în plină campanie de creștere a expunerii publice, devine tot mai activ în selfy-uri.

Nicolae Ciucă a găsit oportun să se folosească și de victoria istorică a Naționalei României de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2024, 3 – 0 contra Ucrainei.

Liderul liberalilor nu a fost însă atent și a lăsat să se vadă că are Ciolacu pe spate.

Scorul echipei conduse de Edward Iordănescu a fost identic cu cel obținut de Partidul Social Democrat (PSD), cu al său selecționer Marcel Ciolacu, contra PNL, în coaliția de guvernare: de neprezentare.

Generalul Ciucă ar trebui să lase fotbalul fiilor de generali, că se pare că se descurcă mult mai bine.

Ciucă ar putea să se orienteze însă către box, deoarece s-a dovedit un veritabil brand-încasator în fața lui Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare