AcasăSportFotbal si afaceriCu Olanda n-a mai mers tactica PSD “fă-te că-ți...

Cu Olanda n-a mai mers tactica PSD “fă-te că-ți dai viața pe teren”, ca împotriva  Slovaciei

Ilustrație: Marian Avramescu

În meciul contra selecționatei Țărilor de Jos, de faza optimilor de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, Naționala României nu a mai putut aborda tactica făcută celebră de Partidul Social Democrat (PSD) condus de premierul Marcel Ciolacu la guvernare, cum a reușit contra Slovaciei, obținând mult visatul rezultat de 1 – 1.

Contra olandezilor, Tricolorii au semănat mai mult cu Partidul Național Liberal (PNL) al generalului Nicolae Ionel Ciucă: s-au agitat mult și nici nu au realizat când au încasat loviturile.

În schimb, tactica “fă-te că-ți dai viața pe teren” încă pare să dea roade pentru buzoianul care driblează la guvernare.

Rămâne de văzut dacă lui Marcel Ciolacu îi va permite condiția fizică același joc de glezne până spre finalul anului, când se prefigurează turneul final al prezidențialelor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare