AcasăSportFotbal si afaceriToți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024,...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu

Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2024, iar timpul pare insuficient pentru ca părul său să ajungă la dimensiunile necesare, astfel încât freza să-i permită să atingă orice balon care va intra în poartă.

În aceste condiții, toți jucătorii lusitani vor purta tricouri cu numărul 7, pe sub tricoul pe care îl vor afișa la intrarea pe suprafața de joc.

Toți marcatorii vor avea obligația de a scoate primul tricou în momentul în care balonul a depășit linia porții adverse, ca oficialii să poată nota CR7 în statistica partidei.

Tot ca Ronaldo să se retragă golgeter și recordman la EURO, sistemul de asistență video pentru arbitru (VAR) va fi setat pentru a-l da marcator pe Cristiano chiar și de la vestiare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare