AcasăSportFotbal si afaceriÎntr-un final, România a împuns dracii roșii

Într-un final, România a împuns dracii roșii

Ilustrație: Marian Avramescu

Naționala de fotbal a României a demonstrat la Turneul Final al Campionatului European UEFA EURO 2024 că poți să iei dracul roșu de coadă, cât timp de asiguri că nu te împunge de mai mult de două ori.

Important este cine iese împuns după ultimul meci din grupă.

Băieții lui Edward Iordănescu au încheiat peste dracii roșii ai Belgiei, cărora pare că li s-au pleoștit puțin coarnele.

Naționala României a surprins până acum toți fanii sportului rege, la EURO 2024, încât suporterii au început să se întrebe dacă nu au consumat ciuperci olandeze și au halucinații acum.

Rămâne de văzut cine iese mai (a)fumat după meciul cu Țările de jos din optimile de finală.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare