AcasăSportFotbal si afaceriMbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu

Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, cu toate că nici nu s-a încheiat încă faza grupelor.

Golgheterul competiției pare însă deja stabilit din faza grupelor.

Acesta a luat un avans considerabil față de principalii favoriți la titlul de cel mai bun marcator al turneului, dați de casele de pariuri.

Autogolul a pus deja o mână pe trofeul de golgheter al Campionatului European.

Până și orgoliosul Cristiano Ronaldo a ajuns să se resemneze și să fie altruist, pasându-le coechipierilor în fața porții.

Este de așteptat ca și titlul de cel mai bun portar al turneului să fie câștigat de bara porții.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare