AcasăSportFotbal si afaceriNu mai mergem la EURO cu morcovul înfipt. Am...

Nu mai mergem la EURO cu morcovul înfipt. Am trecut pe castraveți bulgărești

Ilustrație: Marian Avramescu

Naționala de fotbal a României, condusă de selecționerul Edward Iordănescu, mai bifează o performanță istorică, înainte de turneul final al EURO 2024.

Trupa formată din vedete de cinema a lui Edi a reușit să scape de o veche meteahnă a Naționalei și, probabil pentru prima dată, mergem la un turneu final fără să mai avem morcovul în dos până în frunze.

După egalul cu Bulgaria de pe Stadionul Steaua din Ghencea, scor 0 – 0, Tricolorii au lăsat morcovul pentru castravete.

De data aceasta abordăm un turneu final cu castravetele bulgăresc bine înfipt și se simte un aer de optimism în rândul jucătorilor.

Dacă băieții de pe gazon au rezervat câte un Cornișon, selecționerului Iordănescu îi revine un Fabio de toată frumusețea, înaintea primei partide de la turneul final al Campionatului European de Fotbal EURO 2024, împotriva reprezentativei Ucrainei.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare