AcasăSportFotbal si afaceriMai ceva ca filmul despre Generația de Aur și...

Mai ceva ca filmul despre Generația de Aur și cel despre victoriile istorice cu Andorra și Kosovo: “România, la Cupa Mondială, în Mileniul III” – SF

Ilustrație: Marian Avramescu

După “Hai, România!”, filmul Generației de Aur a fotbalului românesc și după lungul metraj al operațiunii speciale prin care fiul de general Edward Iordănescu a calificat Naționala la turneul final al Campionatului European EURO 2024, alături de trei sferturi din Bătrânul Continent, o nouă apariție este anunțată pe marile ecrane.

Industria cinematografică este așteptată să rămână cu gura căscată după primele imagini din filmul științifico-fantastic “România la Cupa Mondială, în Mileniul III”.

Dacă publicul va fi uimit de povestea victoriilor istorice ale naționalei lui Edi cu Andorra, Belarus și regiunea din Serbia denumită Kosovo, toți cinefilii de pe Terra vor fi pur și simplu paralizați la vizionarea primelor imagini din SF-ul care prezintă Tricolorii la turneul final al Cupei Mondiale de Fotbal FIFA, în acest mileniu.

Pregătiți-vă pentru un scenariu cu chifle cum nici în Superliga României nu s-au mai văzut!

Fix pe gustul microbistului român!

În curând, în visele voastre!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare