AcasăSportFotbal si afaceriUcraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în...

Ucraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în coaliția cu PSD: inexistentă pe teren

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, lucrează din greu să-și contureze o imagine de președinte-jucător, constatând un oaresce dor la nivelul societății față de un șef de stat care să dea la gioale, cum a fost căpitanul Traian Băsescu.

În acest sens, Marcel Ciolacu a încercat să speculeze momentul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024 și victoria istorică a Naționalei României, 3 – 0 cu Ucraina.

Ciolacu a îmbrăcat tricoul galben, anunțând o nouă generație de AUR, după alegerile parlamentare din acest an.

Poate că Marcel Ciolacu nu le are cu balonul, dar ne-a demonstrat cât de ușor îl poate face din gleznă pe președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă.

Ciolacu i-a dat urechi generalului și la locale și la europarlamentare.

Ucraina a fost în meciul cu România precum PNL în derby-urile din coaliția de guvernare cu PSD: învinsă la scor de neprezentare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare